Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Pyssel på tomten

Jag som längtat efter att få bo i hus och pyssla på tomten. Mitt illamående har satt stopp för mycket och har inte haft någon ork alls inprincip. Plantering och göra fint på tomten får vänta tills nästa år men pyssla måste man göra iallafall.

Erik och min mammas kille håller på och fixar så att vi ska få staket men tiden räcker inte riktigt till, så det blir lite åt gången men förhoppningsvis har vi ett fint staket innan sommaren är slut. Det visade sig att vi har större tomt en vi trott så vi kommer att få plantera gräs på ett ställe senare för att få det fint. Vi har tomt som sträcker sig in i skogen och där har tidigare ägare använt som en stor kompost, där de har dumpat lite allt möjligt. Just nu skippar vi sista delen och kanske senare om något år eller två så kanske vi sätter upp en liten friggebo där eller sätter staket längre in. Jag har massor av idéer men som sagt tiden räcker inte till just nu och inte orken heller.

Jag har iallafall samlat ihop massor av träd och buskar idag så lite har jag fått gjort. 6 stora svarta säckar blev det iallafall. Dock värker det långt ner i ryggen… Hoppas det inte är början till foglossning. Har en värk som kommer och går långt ner på högra sidan och det har jag haft i många veckor nu. Min barnmorska kallade det falsk ischias.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats