Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Recept till överblivna tacorester

Jag är en person som avskyr att slänga mat och jag tycker att jag är bra på att ta vara på det vi har hemma.

Vi åt tacos häromdagen och sedan åt vi tacos någon omgång igen men sedan tänkte jag att jag vill göra någonting annat. Jag har länge velat göra piroger men varit lite lat att göra själva degen. Vi hade pizzadeg hemma så jag använde dem till deg.

Jag tog den överblivna tacokryddade färsen som vi hade kvar hemma och slängde ner i en kastrull med lite smör, en hackad paprika, en burk Majs, en förpackning bönor och Tacosåsen som var kvar. Det blev supergott.

Jag gjorde piroger med denna fyllning ovan och la sedan i lite riven ost som vi hade kvar.

Det blev mycket fyllning kvar så vi åt både piroger och fyllning på sidan som vi åt med sallad, Tacochips och ost.

Barnen älskade det och det var gott för oss också 🙂

Pirogerna var inne i ca 13-15 minuter på 225 grader. Vi använde glutenfri pizzadeg så vet inte om det kan skilja. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats