Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Redigerande, kompisgäng och poddande

Igår blev det mycket jobb och häng i studion! Redigering stod på schemat och min fina vän och kollega hängde och redigerade tillsammans med mig. Så himla mycket trevligare att snacka, lära små knep av varandra och umgås samtidigt som man jobbar. Vid 20-tiden på kvällen stod poddande på schemat och vi hade en gäst i studion. Avsnittet känns riktigt bra! Även om ämnet blir tungt nästa vecka så blev det superbra! Min mobil var även på lagning så nu är den hel och fin igen!

Jag hann därför inte blogga eller instagramma som tänkt igår då dagen gick i ett. Idag lovar jag att min helg kommer upp! Bjuder på gårdagens frukostbild på Liam.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats