Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Saknar ihjäl mig

Barnen har varit hos sin mormor i nästan en vecka. Efter ett dygn så grät jag. Saknar dem så mycket! Erik jobbar nämligen denna och nästa vecka och pga jag är sjukskriven och mitt mående inte är på topp så ställde mormor upp att ta dem i en vecka. De har varit på landet och haft de supermysigt. Plockat bär och badat. Superfina sommarminnen! Nu är de hos min moster och kusiner i Västerås. Ikväll eller imorgon kommer de hem igen ❤️
Förhoppningsvis kommer vi åka ut med båten ett dygn i helgen. Beroende på mitt mående och att de inte blåser för mycket.
Nästa vecka ska de få hänga hemma hos sin morfar i veckan när Erik jobbar. De bor precis vid vattnet och har en egen liten strand så de kommer ha det toppen där också. Erik går sen på semester en vecka och då blir det mys för fullt igen  ❤️ Fint att min familj steppar in och ger fina sommarminnen de veckor jag annars skulle haft de själva. De känns som att det hade blivit svårt i två veckor när mitt illamående är som det är och jag klarar inte av värmen och kroppen är så svag. Så tacksam ??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats