Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Sellerijuice

Måndag, ny vecka och nya tag! Jag är tyvärr lite småkrasslig. Jag har lite småont i halsen och känt mig lite febrig. Låter som en man.

Min psoriasis är riktigt risig så denna morgon börjades med en sellerijuice som ska vara bra för massor av saker. Har ni provat? Den ska bland annat vara bra för psoriasis och andra hudbesvär. Helst ska man ta det på tom mage direkt på morgonen så jag ska testa om jag märker någon skillnad och ge det lite tid.

Vår juicemaskin har inte använts på väldigt länge och jag fick inte igång den. Jag körde med mixern istället. Men fy vad äckligt! Läst att man helst inte ska blanda den med något men jag tror fasen inte att jag kommer få i mig denna. Man ska ta det på fastande mage och inte äta eller dricka något 30 minuter efteråt.

Efter sellerijuicen så blir det en supergod grön smoothie med bland annat avokado, grönkål, bladspenat, banan, ananas, passionsfrukt, mango, ingefära, lime och vatten. Som ni kanske märkt är jag helg torsk på smoothie och äter det VARJE dag. Barnen älskar alla mina smoothies (även om de är gröna och jag tryckt i massor av nyttigheter i dem). Många tror att gröna smoothies är äckliga men inte mina! De är fräscha och goda och man känner inte att det är massor av saker som man egentligen kanske inte önskar i en smoothie.

Barnen är på förskolan och jag jobbar hemifrån idag. Jag har en hel del som skall hinnas med och har ett telefonmöte. Vid 16.00. Jag hoppas ni får en härlig start på veckan!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats