Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Semester

Har inte bloggat på en vecka men det har inte varit en bra vecka alls för min del. Hade migrän i två dagar så låg inprincip bara ner och dessa kräkningar kom tillbaka. Midsommar firade vi ute hos min pappa och denna dag mådde jag verkligen sämst. Önskar att jag stannat hemma istället för att ha åkt med då jag ändå bara låg och sov inprincip hela midsommar. Alla andra som var där hade trevligt iallafall så det var inget fel på firandet utan endast mitt mående. Jag var med vid sill-lunchen och sedan gick jag och la mig, var med på trekampen sedan gick jag och la mig…var med på middagen och sedan gick jag och la mig tills vi åkte. Jag var verkligen så tråkig och jag kände mig så ensam trots att hela huset var fullt med människor. Jag önskar att jag också kunde fått varit med! Glad för Eriks skull så han slapp sitta med en illamående/trött gravid tjej. Fick höra var och varannan minut när jag var uppe att jag var så blek och det var jag verkligen. Blek som ett spöke. Så midsommar för mig var ingen höjdare.

I torsdags iallafall jobbade jag och Erik vår sista dag..SÅ NU HAR VI TRE VECKORS SEMESTER!!! Morgonen i torsdags började med spyor, jobbade så mycket jag orkade. Det slutade med att vi åkte och köpte en födelsedagspresent till min Pappas fru som fyllde 45 år. Vi köpte ett stort fint Matteus fat. Jag vill också ha! Men inget jag köper till mig själv. Efter presenten var inhandlad blev det middag på Texas Longhorn för att fira att vi gått på semester och att ingen av oss orkade laga mat.

Vi har sett klart på hela säsong två av orange is the new black så vad ska man nu se 😉

Igår gick vi en promenad med våra vänner och deras 4 hundar, sedan blev det sen middag med kärleken där vi handlade massor av gott och körde en riktig myskväll!

Vi är nu i vecka 20 också (gick in i den veckan igår). Nästan halvtid? Hur sjukt? hur fort har dessa veckor inte gått? Nu är det bara lika kort kvar!

På tisdag ska vi på RUL (rutin ultraljudet) Då får vi se Lillen och vi hoppas självklart att allt står rätt till och ett stort plus är om vi får veta könet på den lille. Erik tror kille och jag tror tjej. Det spelar ingen roll vad det blir bara den lilla är frisk och mår bra. Däremot så har vi fått så himla mycket tjejkläder så det mest praktiska skulle vara att det är en liten tjej. Vi båda vill ha en kille och en tjej om man får önska så vi blir lika glad för vad som än befinner sig i min mage.

Jag önskar att jag hade en fin midsommarbild att lägga upp där jag står med min lilla kula och en krans på huvudet. Tyvärr så blev inte midsommar någon härlig dag för min del men jag hoppas att ni alla hade en toppen midsommar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats