justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Shopping och hatttjuven 

Igår jobbade Erik ett par timmar och sedan åkte vi till Täby C. Vi handlade iprincip ingenting av det vi skulle. Leah behövde en jacka och ett par skor… Hem kom vi med detta nedan till Leah.

Allt som vi köpte är från H&M. Dock var det en fläck på ett utav plaggen så jag hoppas att det finns en ny i Leahs storlek. När vi skulle kika på kläderna så ville Leah sätta på sig Mimmi kläderna direkt. Hon var så otroligt söt i dem och om ni minns så köpte jag även en Mimmi jacka för inte så längesen.

Jag hittade även en hatt som jag ville ha… Leah älskar hattar så jag kunde ju listat ut själv att jag inte skulle få ha den ifred… Erik gick då på hattjakt och hittade en till Leah. Den dög i butiken men sedan skulle hon ha min. Älskade unge! Tänk när hon är så stor att hon kan sno kläder från mig… Än sålänge är det endast hattarna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats