Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Sista BM besöket innan bebis är här – Check

Idag har jag varit hos min barnmorska. Det var sista besöket innan bebis är här. Det betyder att det verkligen är nära nu. Jag bröt ihop fullständigt under besöket idag. Mitt mående känns inte bättre än igår varken fysiskt eller psykiskt. När hon frågade hur jag mådde så sprutade tårarna.

Känner mig larvig för jag vet att jag gått igenom 9 månader av denna graviditet och nu är det så himla kort kvar och nu vill inte mitt psyke samarbeta. Har inte alls mått såhär dåligt psykiskt i slutet av mina tidigare graviditeter eller känt att jag vill skynda på det. Svårt att förklara.

Tror att sömnbristen, illamåendet och ont i kroppen gör det sämre såklart!

Till något roligare. Järnvärde gick upp superbra efter droppet och b12 och folsyran har gjort sitt så värdena är jättebra efter alla tabletter jag tagit. Så tacksam för det! Bebisen mår bra och huvudet är neråt men fortfarande rörligt.
Sf mått  36cm

Blodtryck: 130/75

Bebis hjärtslag: 148 slag /min

 

Vecka 38 (37+2)

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats