justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Skaffa inte barn

Till dig som inte hade något bättre för dig än att kommentera skit på min blogg en lördagkväll. Hoppas du får en bättre söndag och ägnar dig till annat än att smutsa ner min blogg eller någon annans! Om man inte gillar min blogg så gå inte in här isåfall.

Det är aldrig kul att få en negativ kommentar men på något sätt så kände jag direkt att varför ska jag ens lägga onödig energi på detta? Så detta inlägg är även till er som fått något kommentar på bloggen och bara känner att det känns jobbigt. Jag spolar bara ner kommentaren i toaletten och godkänner inte ens denna typ av kommentarer.

En av sakerna som skrevs var att det inte var ovanligt att jag inte mådde bra och att jag inte skulle skaffa barn…. pga jag inte mår bra???? Hur tänkte du där? Så man får inte bli sjuk när man har barn? Hur vet man det innan? Undrar om någon mamma klarat sig igenom hela barnens liv utan att vara sjuk?

Hon skrev även att jag skulle sluta tycka synd om mig själv hela tiden. Jag tycker att det är tråkigt att jag mått dåligt sedan i mitten på december och det finns inget jag kan göra åt det oavsett hur mycket jag vill eller inte. Jag och familjen missar roliga och viktiga saker vilket känns tråkigt. Detta är min blogg och jag delar med mig av mitt liv och just nu så är det inte som jag önskar pga att jag är sjuk! Istället för att ens skriva det så gå inte ens in på min blogg? Sluta klaga över saker som ingen ens ber dig läsa. Valet är ditt!

Jag är också galet nyfiken hur gammal denna person är som sitter och skriver denna typ av kommentarer? Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå hur man ens kan komma på att skriva någonting elakt till någon annan.

Det är ju på något sätt intressant hur denna människa fungerar?!

Har ni någonsin lämnat en elak kommentar i någon annans blogg? Varför gör man det? För att man inte är nöjd med sitt eget liv och vill gärna få ner någon annan? Eller varför? Så nyfiken?

Denna kommentaren kändes när jag läste den men som sagt gick det snabbt över i nyfikenhet… Varför? En bild från gårdagens kvällsmys!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Vilken jävla idiot! Du måste låtadet rinna av dig och skita i denna personen. Förmodligen ngn som egentligen är avis på allt fint du har.

 2. Paulina Gunnardo

  Så tråkigt att du fått sånna kommentarer.. Klart man kan bli sjuk. Och klart man kan må dåligt, på en massa olika sätt. Det här året har varit det värsta i mitt liv någonsin och det har varit svårt att orka vara mamma. Oerhört tråkigt kommentar.. sånt behöver man inte höra eller ta åt sig av. Fattar dock nyfikenheten.. Varför gör man så? Helt klart lättare att skriva när man är anonym iaf. Och bra lär man inte må. För mår en människa bra har man inte behov av att sprida skit.

  1. justbeproud
   justbeproud

   Ja ibland tycker de upp men som tur är sällan ❤️ inte många som vet vad som försiggår i ens liv utanför bloggen. Man skriver inte om allting heller. Jobbigt att höra om att du haft ett tufft år. Ja verkligen ❤️

 3. Karin

  Du är bäst & ditt ”fan” irriterar sig troligtvis av bitterhet & avundsjuka. Klassiskt! Skriv det du vill på DIN blogg så kan den sura människan starta en egen blogg. Med bara positiva inlägg såklart 😉

  1. justbeproud
   justbeproud

   Hahahaha bästa du! Tack ❤️🙏🏻 ja verkligen. Det finns massor av bloggar som bara skriver om allt det fina. Vore intressant att se denna persons blogg 🙈

 4. Maria at Inredningsvis

  Jäkla idioter är vad det är! och det är just detta jag tar upp i min nya bloggpost…faktum är jag tar upp ALLT om baksidan att blogga haha Säkert nån som stör sig men det skiter jag i 🙂 Jag önskar dig en kanon Söndag! LOVE Maria

 5. Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula

  Skriver aldrig elakt till någon, skulle heller inte säga elaka saker till människor IRL. Rent spontant brukar jag tänka att folk som skriver elaka kommentarer förmodligen inte fått någon bra uppfostran som barn. För man vet ju när något är rätt eller fel om man fått en bra uppväxt. Det känns som dessa människor förmodligen aldrig fick lära sig vad som är rätt och fel. Är väl såna människor som sitter ensamma utan vänner och inte förstår varför ingen vill umgås med dem. Bitterhet är en väldigt ocharmig egenskap. Blir väl kontraster när andras liv är bättre än andras. Så då lär de försöka förstöra andra lycka också.

  Jag har nolltolerans på elaka kommentarer, läser men raderar. Sånt skräp är inte värdigt att synas i min blogg.

  1. justbeproud
   justbeproud

   Helt rätt ❤️ Jag undrar vad som gick fel med dessa människor som skriver sånt här till andra ❤️ troligtvis för att man inte mår bra själv ❤️

 6. Gisela

  Människor älskar att hata. Och som förälder ska man vara helt fläckfri, aldrig vara trött, sjuk, less, orka allt, aldrig klaga. . Man ska vara ett jäkla helgon och det är omöjligt att uppnå. Det är svårt att slå bort tråkiga kommentarer men de kommer alltid att dyka upp. Kram på dig

  1. justbeproud
   justbeproud

   Det finns ju olika slags människor och jag kan inte förstå! Kvinnor borde lyfta varandra. Det blir så fel när vissa bloggare endast visar det ljuvliga och så får de en chock när någon skriver att livet är inte bara bra 🙈

 7. Gisela

  Människor älskar att hata. Och som förälder ska man vara helt fläckfri, aldrig vara trött, sjuk, less, orka allt, aldrig klaga. . Man ska vara ett jäkla helgon och det är omöjligt att uppnå. Det är svårt att slå bort tråkiga kommentarer men de kommer alltid att dyka upp. Kram på dig 💕

 8. Kamilla

  Helt galet vad mycket skit man kan få i kommentarerna. Jag blev riktigt ledsen för ett tag sedan men bestämde mig för att nye ra någon skit. Oftast handlar det om avundsjuka från den elake. Ta ingen skit. Du är den bästa mamman för era barn. Kram Kamilla🌸

stats