Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Skinande rent och tid till annat

Detta inlägg är ett samarbete med Freska.se

Igår kom vi hem från Mallorca och det känns som att jag varit borta hur länge som helst. Jag har hunnit jobba, haft lite lugnt och sedan en familjeresa där både min mamma och min svärmor var med och sedan några dagar med bara Erik och barnen. Tänkte lägga upp lite bilder och skriva om resan men just nu är vi sjuka och jag har massor av måsten.

Dagen innan vi kom hem så var städbolaget Freska hos oss och städade och bäddade om alla sängarna så vi fick komma hem till ett fräscht hem och krypa ner i nybäddade sängar. Att få sova i nybäddade sängkläder är en av de bästa känslorna jag vet!

Så skönt att vi kunde ta en lugn söndag idag och bara ta det lugnt i vårt rena hem. Det känns så lyxigt att inte behöva ägna denna söndag med städning.

Vi kommer nu att få testa denna städning i några veckor. Jag är väldigt petig när det gäller städhjälp och vi har testat flera olika bolag. Jag skulle aldrig skriva om något som inte skulle vara bra!

Vill ni också unna er denna lyx hos Freska så kan ni ange koden ”Nathalie” så får ni 20% på ert första städtillfälle och det häller nya kunder som bokar regelbunden städning (koden gäller inte beställning av ”engångsstädning”). Koden gäller till den 30/11-18.

En bild på våra glada barn från igår när vi precis kommit hem.

Bilder från vår mysiga söndag där hela familjen varit på härligt humör och vi har kunnat slappat och njuta av att vara hemma istället för att städa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats