Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Snälla stanna kvar!

Äntligen är snön här och jag hoppas den är här för att stanna! Liam var väldigt mysig och lättsam på dagen när det bara var han och jag. Det var välbehövligt att få en mysdag bara han och jag!

Leah var på strålande humör när jag kom för att hämta henne från förskolan. Lämningen hade gått superbra och när jag skulle hämta henne ville hon inte gå hem. Det här med Leahs förskolesituation har tärt på mig och Erik den här hösten så detta betyder massor att det äntligen går åt det bättre hållet.

Det blev snöbollskrig efter förskolan och bus i snön. Lyckliga barn! När vi kom in åt vi lyxmellis bestående av frukt och bär. Vi gick sedan och myste i soffan framför film och barnen var supermysiga mot varandra.

Barnen lekte bra, vi hade disco, lekte kurragömma och vi hade en mysig middag och det var superkul. När Liam började bli trött på kvällen så började han att dra Leah i håret men överlag var det en väldigt bra dag! Ni som läst mina senaste inlägg har kunnat läsa att Liam varit väldigt hårdhänt men äntligen så var det en dag med mycket lite sånt. Vi håller tummarna att det fortsätter så.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats