Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Solar inte för att bli brun

Äntligen har vi fått sommar! Jag försöker sola så mycket jag bara kan. Jag har ju en hudsjukdom som heter Psoriasis och jag har varit riktigt risig ett tag och mått/mår väldigt dåligt över det. Psoriasisen blir bättre av sol. Nu när jag solat lite ett par dagar så ser jag väldigt stor skillnad redan och den är redan mycket bättre! Det värsta i ansiktet är nästan borta. Hoppas att denna sommar ger oss bra väder så jag får känna mig frisk ett tag. Solar inte för att bli brun men självklart ett plus. Jag tycker att man känner sig fräschare och piggare med lite färg på kroppen.

Leah framför Greta Gris i skuggan och jag i solen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Hej!
  Jag har också jättestora problem med psoriasis. Vad bra att du skriver om det! Jag hör aldrig någon som tar upp det ämnet! Har alltid varit så svårt för mig också. Jag ligger också ute så mycket det bara går nu! Kram!!

  1. justbeproud

   Hej Emma,
   Så tråkigt att höra!
   Nu är vädret uselt igen så det börjar redan komma tillbaka. Man behöver ju mera sammanhängde sol… Sola på så blir vi snart bättre (hoppas jag) <3 Kul att du gillar att jag lyfter ämnet! Så viktigt att inte känna sig ensam!

stats