Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Spindel i sängen 

Småkryp finns det fler än jag som inte gillar. I natt så hade vi en spindel i sängen fick jag för mig. Jag var så säker att jag såg den med mina egna ögon så jag flög upp ur sängen… Jag tände lampan och sa att jag såg en spindel. Jag började ruska täcket och E kollade på mig och undrade vad jag höll på med. Jag sa att jag drömmer inte utan det var på riktigt. Kom på mig själv att rummet var mörkt och varför skulle jag kollat under täcket.

Det slutade med att jag skrattade hysteriskt i ungefär 5 minuter och E frågade vad jag skrattade åt två gånger.

Är det någon mer som drömmer att ni ser saker men så är det en dröm? Det är verkligen som att jag är vaken.

 Leah sov inte alls bra inatt och Erik har kämpat som ett djur för att få henne att sova. Får se om dagens planer blir av!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

    Ofta det kallas för sömnparalys och kan bli riktigt läskigt om man har otur. Jag har det ganska ofta, speciellt när det är stressigt runt mig. Jag har vid några tillfällen även blivit som förlamad i sömnen och kan inte vakna. Då ser man saker men kan inte röra kroppen, det är jätteobehagligt. Minns en gång när jag fick hade detta, jag har alltid mobilen på samma ställe men när jag försökte greppa efter den (just i detta tillfälle såg jag en man i rummet med en kniv). Jag försökte skriva men det gick inte och när jag då försökte få tag på mobilen så kunde jag inte lyfta armen. Jag var helt skräckslagen minns jag, sen lyckades William väcka upp mig ur det här genom att skrika MAMMA, MAMMA och sliter i mig så jag ”vaknar”. Ögonen är öppna i det här stadiet och hjärnan uppfattar saker i rummet, men är samtidigt inne i REM sömn. Jag har haft så här hela livet, men fick svar på vad det var för några år sedan. Sök på sömnparalys på nätet så får du upp kunskap om saken.

    Grattis till bebisen förresten :).

    1. justbeproud

      Fy låter obehagligt, läste lite om det du skrev. Jag har drömt mycket så men inte att jag inte kan röra mig. Jag ser exakt rummet men kan se läskiga djur eller människor men jag flyger ofta upp ur sängen. Tack snälla kusin 🙂

stats