Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Städdag i solen

Idag var det dags för städdag med alla som bor i vårt lilla radhus område. Vädret kunde inte vara mer på vår sida och det var riktigt mysigt att kratta och pyssla. Alla grannar verkar så himla mysiga och enkla. Det bor många barnfamiljer i området och så är det många som har hundar. Min mamma kom förbi och hämtade stora hunden och tog henne på en riktig lång promenad medans Minou fick en grannhund att busa med på vår tomt.

Vi åt lunch för ett tag sedan som några i föreningen styrde upp, supergott med grillat. Det fanns öl och fin för de som ville/ kunde 😉

Nu har jag precis duschat och snart så ska jag göra mig i ordning för vi ska iväg på 65 års fest. Vi slapp både laga lunch och middag idag, VILKEN LYX!

En före och en efterbild med en liten del av vad jag och älsklingen pysslade med. Vi gjorde ett riktigt hästjobb men snyggt blev det. Jag ska så lite blommor i den lilla lutande backen någon dag tänkte jag. Tror det blir riktigt snyggt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats