Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Studion växer fram

Igår var vi i min studio på eftermiddagen hela familjen. Vi tog dit lite saker som skulle dit och ställde i ordning litegrann. Världens finaste och bästa man hade överraskat mig med att ställa in en flaska bubbel. Jag vet inte vad jag skulle göra utan honom! Han peppar, pushar, stöttar och hjälper mig. Min mamma och hennes kille är också helt underbara och hjälper mig med detta. Utan dessa tre hade jag inte varit där jag är idag! 

Det är inte helt lätt att få i ordning och få tid att fixa i studion med våra två små ligister. Det är härligt att de är med på denna reda iallafall trots att det är lite rörigt.

Vi åkte till stan lite snabbt och inhandlade ett bakgrundsstativ som kommer upp imorgon eller på måndag. De hade dock inte allt så fick beställa några saker till.

Det ska bli kul att visa er resultatet!​

Håll utkik på @nathalienfoto på instagram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats