Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Sveriges Nationaldag på Steninge slott

Igår var de Sveriges nationaldag och vi har nog aldrig firat den dagen tidigare men vår vän Niki är väldigt påhittig och hade kollat upp lite olika saker man kunde hitta på. De hade barnens nationaldag vid Steninge Slott så dit åkte vi. Där fanns karuseller, lite olika stånd och aktiviteter för barnen. Vi hade med oss lite picknick och umgicks så gott det gick. När man har barn så blir det en hel del flängande och speciellt när det finns så mycket kul och spännande att kolla på med vi hade en superhärlig dag.

Leah åkte karusell med sin kompis Novali och det var förstå gången de åkte karusell och dessutom åkte de själva. De båda såg ut att ha det väldigt kul.

Vi ställde oss sedan i kö till ansiktsmålning och Leah verkade tuff innan då vi pratade om smink och vad hon ville ha men när det var hennes tur så bröt hon ihop. Tjejen som skulle måla frågade om hon ville ha en blomma och så svarade hon ”blomma” sedan började tårarna spruta. Jag gav förslag om att måla på armen men hon blev ledsen så de blev bara en blomma. Så fort hon kommit av stolen så var hon supermallig över blomman och visade och sa ”armen” ”blomma” 1000 gånger. Så det var tur att det blev en liten blomma trots allt för hon tyckte att det var väldigt häftigt.

_DSC0206 _DSC0193 nationaldagen_23nationaldagen_16 nationaldagen_17 nationaldagen_15 nationaldagen_13 _DSC0251 _DSC0290

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats