Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Svimmat och pangsjuk

Då var det min tur att bli sjuk. Förutom min huvudvärk och migrän som härjat under en längre tid så var det väldigt längesen jag var sjuk. Igår blev jag pangsjuk. För ett par dagar sedan kände jag att jag fick ont i hela tandraden så som man kan få om en förkylning på G. Jag fick sedan ont i halsen men mådde fortfarande bra. 

Igår hade jag lågt blodtryck så jag svimmade på morgonen. Som tur var hann jag sätta mig ner och kanske till och med lägga mig ner. Jag tog tempen och hade feber och jag kände mig riktigt sjuk.

Erik fick vända hem från jobbet och ta över stafettpinnen och ta barnen. Jag försökte kolla på tv och såg 5 minuter sedan somnade jag i flera timmar. Vaknade till och fick i mig lite frukt, alvedon och somnade om igen.

Klockan är strax 13 och jag har inte klivit upp än. Feber, halsont, snuvig och huvudvärk! Känner mig riktigt risig. 

Jag och Erik pratade häromdagen om att ta bort tvn i sovrummet då den inte används… Eller jag tyckte det men Erik sa att den troligtvis kommer till användning. Nu håller jag med! Pretty Little Liars kikar jag på nu och vilar mig och hoppas på att bli frisk snart!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats