Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Tack för att du varit snäll mot mig trots att jag inte varit snäll mot dig!

Jag tycker kroppen är helt fantastisk! 19kg gick jag upp vid båda graviditeterna. Igår vägde jag mig för kul och nu 6 månader senare har jag knappt ett kilo kvar. Jag har inte tränat någonting och jag har ätit precis vad som fallit mig in och tyvärr har jag ätit tonvis med godis och druckit mängder av läsk. Jag är inte så fokuserad på hur kroppen ser ut, utan jag vill få en starkare kropp och jag vill att den ska må bra på insidan. 

Mitt sötsug är enormt och speciellt när jag ammar. Det hjälper inte att min man är världens godisgris heller.

Jag längtar efter att snön försvinner så att jag kan gå ut på långa promenader utan att ha tonvis med kläder på mig och barnen. Jag vill komma ut med min stora hund på lite joggingrundor bara hon och jag.

Det blir inget träningskort utan jag tänker mig lite övningar hemma.

Nu ska jag tacka min kropp för att den varit så snäll mot mig trots att jag inte har tagit hand om den så väl.

Magen med Leah v.39

Magen med Liam v39

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats