Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Tack för att ni lyfte mig när jag behövde det som mest

Tack snälla alla ni som tog er tiden att skriva så fina saker under mitt föregående inlägg. Kan säga att jag grät en hel del och det värmde i hjärtat. Hade förberett mig på hat men det var endast fina ord som skrevs. Jag ska svara till er alla en och en! Ni lyfte mig verkligen när jag behövde det som mest! 

Gårdagen i bilder. Igår jobbade Erik borta hela dagen och kom hem vid 22-tiden. Leah börjar förskolan nästa vecka så jag tänkte att vi skulle gått till öppna förskolan denna vecka men… Alla öppna förskolor är stängda så igår försökte jag aktivera barnen så mycket jag kunde. Vi var i två lekparker och träffade våra grannar en liten stund. Jag hann även med en promenad med hundarna och barnen, vi åt bär från buskar och hade en mysig dag men även en hel del kaos.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Tack för att du delar med dig!
  Som jag skrev tidigare så tror jag verkligen att det är så bra för din blogg. Att man känner att det är på riktigt.. Ärlighet i sociala medier och på bloggar är så sällsynt att folk bygger upp luftslott som inte finns. En tror att alla andra klarar allt och själv känner man sig värdelös. Så synd tycker jag. Tönk vad många som kände igen sig i vad du beskrev.
  Du verkar iaf vara grym! Kram

  1. justbeproud

   Ja verkligen <3 Så är det absolut. Tyvärr så får man även ta vissa mindre härliga kommentarer och trots så många fina så biter alltid de mindre härliga mest <3 Det är skönt att många känner igen sig och att man inte är ensam

 2. Alexandra

  Du är En fantastisk mamma och känner igen mig så himla mycket i din text! Min Alice är också en vilding och ibland tar tålamodet heeelt slut och man tappar allt! Du har två, imponerande! Jag tycker du är grym som orkat skapa ditt företag och jobba på sidan av. Va inte så hård mot dig sjölv❤️❤️ Kram

  1. justbeproud

   Tack Alexandra. Så skönt att inte vara ensam. Ja det handlar ju inte om dem utan om hur man själv hanterar det och det är det som är jobbigt. Tyvärr verkar inte alla förstå det. Tack snälla för dina fina ord. Kram <3

stats