Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Tack för så fina kommentarer

Har fått flera fina kommentarer om att min blogg är rolig att följa och att det är kul att följa min graviditet. Det värmer verkligen ska ni veta! Jag älskar verkligen när ni lämnar kommentarer. Jag är själv dålig på att kommentera i andras bloggar men jag märker hur glad jag blir så jag ska definitivt bättra mig.

Jag är så nyfiken på er och om ni själva bloggar så är det superkul om ni lämnar en liten kommentar så kikar jag in hos er.

IMG_7260.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Hej! Har precis hittat in på din blogg, som för övrigt verkar väldigt spännande att läsa! Jag tror att det kan vara så att vi har bott grannar för något år sen, men vet inte om jag virrat till det helt 😉 haha

    Vi fick v

stats