justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Tack snälla ni!

Tack snälla ni som skriver att ni saknar bloggen när jag inte längre uppdaterar så ofta längre m. Det är ju jättekul att ni fortfarande kikar in här trots att jag uppdaterar så sällan. Det har helt enkelt varit mycket jobb och inte hunnits med. Jag vill fortfarande dela med mig av vad som händer och sker men bloggen tar tid och just nu bloggar jag när det passar och det gubbs med. Jag är mer aktiv på Instagram: Nathalie.Nyberg om ni vill följa mig och min familjs liv lite mer.

Jag har nu lite semester med min familj. Erik, jag och barnen har tre veckor nu tillsammans. Planerna i sommar blir inte riktigt som tänkt men bra ändå. Polen som jag verkligen ville till blir tyvärr inte av men förhoppningsvis nästa år. Vi har inte en jätteplanerad sommar vilket känns väldigt skönt då vi vill hinna åka så mycket båt som möjligt! Vi vill till Astrid Lindgrens värld och åka till lite landställen. Från och med den 28 juli väntar massor av jobb för min del så jag ska verkligen passa på att njuta.

Hur ser er semester ut? Har ni haft semester eller ska ni ha? Ska ni göra något speciellt?

Lite bilder från dagen då vi hade skattjakt med barnen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats