Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Tillökning i familjen

Vi hade en jättemysig helg! I fredags så hämtade jag och Erik barnen på förskolan och överraskade dem med Naturhistoriska Museet som vi velat åka till länge. Jag hade fixat fruktsallad och lite picknick och barnen blev så glada. Picknick är det bästa Leah vet och det är så kul att hon blir så glad för lite. De var väldigt förväntansfulla och tyckte att det var superkul att kolla på stenar… De ville kika på ALLT och de var så gulliga! En helt fantastiskt eftermiddag fick vi. Jag filmade lite och tänkte klippa ihop till youtube men vi får se om jag hinner det. Naturhistoriska är ju gratis nu för tiden så det är ett toppentips för familjer och passa alla stora som små.Min mamma hade tjatat om att hon ville att barnen skulle sova där och de vill ju barnen också så jag och Erik fick fredagskvällen för oss själva. Det fick bli skaldjur och lite charkisar. Vi köpte även massor av glass som vi åt senare på kvällen. Supermysigt att hinna med barnen ett antal timmar och sedan få bara vara vi och sova ut på morgonen. Lyx lyx lyx!Lördagen bestod av massor av myspys. Vi spelade flera olika spel och vi kikade på hela första Ice age filmen och barnen skrattade och satt stilla hela filmen. Det var verkligen jättemysigt!

På söndagen så fick vi hämta vår kaninungar som vi längtat efter. Vi har alltså gått från 6 familjemedlemmar till 8st. Nu är vi 2 vuxna, 2 barn, 2 hundar och två kaniner. Fullt hus! Kaninungarna heter Fanta (Leah som bestämt) och så Liams Lollo den brunvita. Jag hade själv kanin när jag var liten och jag tyckte att det var så otroligt mysigt. Jag har alltid velat att mina barn ska få kaniner men tänkt att det blir någon gång när de är 7-10år men nu kunde vi helt enkelt inte hålla oss. Leah har kikat på en kaninserie på Svt som heter Kerstins Kanin och hon har blivit helt besatt.

Barnen får inte lyfta kaninerna själva (jag är väldigt överbeskyddande och de är inga leksaker utan djur) så de får sitta ner och fåtal gånger har jag lyft upp dem i deras knä. Igår satt hela familjen i rummet medan kaninerna fick skutta runt och barnen klappar fint och är så duktiga. Tror att det är toppen att våra barn växt upp med hundar för de är väldigt snälla och försiktiga. Minou är ju en chihuahua och lite så de vet att man får vara försiktig.Fanta och Lollo välkomna till cirkus Nyberg!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Paulina Gunnardo

    Så mysigt! Här har vi en tjej som väldigt gärna vill ha en kanin. Jag drar mig lite för det, för det är ju tydligen en del jobb med dom där dom med. Men… det ser himla mysigt ut 🙂 Vi får väl se om det blir en kanin här med framöver =)

    1. justbeproud

      Ja det är verkligen en hel del jobb men mysigt också såklart. I efterhand önskar jag att vi väntat tills barnen var 7-8år som jag tänkte men…Blir man kär så blir man 😛

stats