Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Tips för lite roligare dejter

Det har varit dåligt med dejter med mannen på senaste. Senaste gången var på Mallis visserligen i September när vi gick ut och tog en drink och sen fick sova en natt tillsammans. Det var väldigt mysigt men innan dess så var deg längesen. Jag har nu satt upp ett mål att ha en dejt i månaden. Vi ska då planera in något för varandra och vi kör varannan månad.

Jag har köpt diskar (till discgolf) som legat allt för länge nu då vi inte haft tid men nu jäklar ska vi försöka få till det!

Helst av allt vill vi ha några barnfria timmar där vi kan göra något bara vi men vi säger att vi inte lyckas få till det ja då kan man ju göra som vi gjorde idag. Köp något extra lyxigt, lägg bort telefonerna, tänd lite ljus och bara prata när barnen somnat. Man kan ge varandra massage, se på någon film, bada ihop, spela spel, osv. Ni förstår! Extra kul när det nu blev en torsdag och vi fick till en mysig stund i veckan på en vardag.

Vad gör ni har en ”dejt”? Blir det mest middagar eller bio?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Zara

  Vi är dåliga på dejter!
  Däremot försöker vi äta middag när barnen somnat en dag i veckan! Då kan vi sitta ner en hel måltid och titta på varandra ?
  Går vi ut på dejt så blir det i 9 av 10 fall en två timmars middag på vår favoritrestaurang ??

  I somras var andra gången på 4 år som vi var iväg en natt utan barnen ???

  1. justbeproud

   Men mysig grej med middagen själva ❤️ Det ska jag också försöka få till! ? Ni får helt enkelt bli bättre på att styra egentid ?

stats