Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Träning och löpning

Tro det eller ej men jag håller fortfarande på med träningen och löpningen. Förra veckan blev det dock ingen löpning då jag var på Island och jag fick inte till det helt enkelt. Mitt mål är ju att springa 2 gånger i veckan och i slutet av sommaren ska jag orka springa en halv mil. 

Gårdagens löpning gick åt helskotta. Jag fick så mycket håll… Åt och drack nog för nära inpå. Vet någon hur länge man ska vänta? Har klarat mig från detta de tidigare gångerna men jag fick så otroligt ont så fick pausa. Kastade lite boll med vår hund Nilla och provade igen men det blev samma igen. Så segt då jag var taggad och hade gjort en springlista med massor av peppiga låtar. Idag ska jag testa igen och då ska jag inte äta eller dricka nära inpå alls.

Mitt lilla träningspass går iallafall superbra vilket är kul. Det tar max 2 låtar att göra dessa små övningar vilket är alldeles lagom just nu. Detta gör man under 28 dagar så när det är slut ska jag be min kompis sätta ihop lite övningar.Det känns kul att jag kommit igång litegrann, Jag och min kompis ska troligtvis börja på något annat kul till hösten. Vad det är berättar jag längre fram.

  • Igår promenerade jag med barnen och hundarna.
  • Jag fick med min lillasyster på mitt lilla träningspass.
  • Sprang lite kort med hunden men det gick inte bra så idag får det bli en ny runda.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats