Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Träning och springa 

Jag skrev igår om att jag börjat träna och springa. Det stämmer! Tredje dagen med hemmaträning idag. Går efter ett litet schema och gör fåtal övningar hemma. Vill ju så gärna bli stark. Började med lite övningar hemma för ett tag sedan men sedan blev vi dundersjuka Så då blev det en paus men på’t igen bara! Detta är inget projekt men bara att ägna ett par minuter får mig att känna mig snäll mot min kropp!

Plankan

SitupsLite bus hann vi med också

Igår på kvällen fick jag för mig att jag skulle ut och springa! Jag har inte sprungit sedan Innan jag blev gravid med Leah. Det var endast ett fåtal gånger och jag kommer aldrig glömma Eriks kommentar när vi jobbade tillsammans.

Jag ”Varför börjar du gå nu när vi sa springa?”

Erik ”jag kan inte jogga så sakta”

Detta sa han 2013 och nu springer jag hellre själv. Ingen tid eller sträcka att skryta med MEN jag kom ut och jag tyckte faktiskt att det var riktigt härlig. Det tyckte vår hund också som fick spring med mig. Jag lånade Leahs lila hörlurar och satt på massor av härliga låtar och drog även på Runkeeper för att peppa mig själv. Jag ”tävlar” bara mot mig själv. Jag tänker även powerwalka om jag skulle känna för det men minst två dagar i veckan ska jag ut! Erik är också taggad så det blir väl varannan dag och inget på helgerna (om vi inte blir supertaggade).

Bilden är tagen efteråt. Nöjd och stolt över mig själv! Vill verkligen köra nu!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats