Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Trerätters med fina vänner

Igår så jobbade jag och spydde till och från hela dagen. Igår var en riktigt dålig dag. Blir denna dag samma så måste jag nog in och få lite dropp för jag vet inte om jag lyckas behålla någon vätska. På eftermiddagen/kvällen skulle vi åka och handla mat men jag blev så illamående så jag satt kvar i bilen… Tråkigt, jag som bums ville åka med. Vi köpte även en fläkt till sovrummet så nu är det lite svalare där, skönt.

Vi fick middagsgäster igår av Familjen NW.

Kvällens Meny

Förrätt: Avokadohalva till förrätt med gräddfil, rom, rödlök och svartpeppar.

Varmrätt: Torsk och Lax i foliepaket till varmrätt. Recept finns under mat tidigare i bloggen.

Efterrätt: Till efterrätt fick det bli banan med choklad som även den fick ligga i folie på grillen.

Erik bär på Novali, Tränar på att bli pappa 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats