Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Tröttast i stan

Otroligt dåligt bloggande från min sida. Vad har jag gjort? Ingenting! Sovit mesta dels av tiden. Jag är så otroligt trött och har inte ork till någonting alls. Har inte kräkts lika mycket när jag sovit bort dagarna, har heller inte rört på mig. Jag mår som bäst när jag bara ligger helt still men hur kul är det? Min kropp verkar behöva det iallafall. Att man kan bli trött av att inte göra någonting. Illamåendet är fortfarande kvar… Illamåendet verkar inte vilja lämna min kropp och jag längtar efter vår lilla bebis och på köpet så kommer troligtvis mitt illamående att försvinna.

Lillan i magen sparkar mesta dels av dagarna och jag njuter, är livrädd för att hon ska börja röra sig mindre för då kommer jag att bli så otroligt orolig.

Sprutorna är fortfarande hemska att ta, Erik har tagit 2 eller 3 gånger men igår så gjorde det så jäkla ont så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Så ikväll kommer jag väl vara räddare än jag varit tidigare. Jag har aldrig haft problem med sprutor, dropp, blodprov osv… Men detta är vidrigt!

Snart kommer min vän Sofia hit, jag är glad att mina vänner orka ta sig hit och hänga med en otroligt tråkig gravid tjej.

Jag tänkte skriva ett inlägg om hur jag trodde att graviditeten skulle vara och hur den har varit för mig, jag kan säga att jag hade en helt annan bild av att vara gravid. Mer om det i ett eget inlägg.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Kul grej att skriva om! 🙂 vill gärna läsa om dina tankar då jag också hade en helt annan föreställning om hur det skulle vara att va gravid. Jag hade väntat mig att må skit å ha ont överallt men mår istället så himla bra. Konstigt det där!

    Hoppas för allt att du börjar må bättre snart!

stats