Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Tryck över bröstet

Igår var jag med om något otäckt! Jag fick ett tryck över bröstet och jag fick verkligen ta djupa andetag för det var tungt att andas. Det var inte så att de högg för det har jag varit med om förut… Det var som om någon tryckte över bröstet och inte släppte på 20 minuter.

Som jag skrev tidigare så har jag känt mig stressad och lättretad. Jag behöver nog sätta mig ner och skriva ner allt som försiggår i min hjärna och reda ut vad som pågår.

Min psoriasis har blivit värre nu också… Dags att dra ner lite på tempot! Skulle behöva få sola, bada och slippa vardagsstressen

.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats