Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Två barn är inga problem

Alla dessa faser som barnen går igenom för att utvecklas är ju häftigt men periodvis kan det vara tufft. Leah har testat oss till Max en period men igår har hon så otroligt ljuvlig.

Det är lov nu och jag har båda barnen, vi hade en så otroligt mysig dag igår så jag var helt rörd! Leah var helt otroligt härlig och inte en enda gång behövde jag säga till på skarpen. Så himla mysig var hon! Liam var lätt han också, lite missnöjd stundvis men han var inte ”svår” han heller. 

Leah och jag byggde lego, lekte med djur, tittade på film, läste böcker, sjöng och spelade memory (försöker lära henne men hon har inte så bra tålamod). Så många stunder med båda barnen då de log åt varandra, Leah ville ha Liam i sitt knä och hon pratar och visar honom saker. Tänkte skriva ett inlägg om hur Leah är mot sin lillebror i ett senare inlägg. 

Dagen med båda gick som en dans och förra veckan var jag verkligen nere och allt kändes tufft men denna dag var magisk! Vissa dagar är det lätt att handskas med två. Förra veckan hade jag tankar som tex ”jag är inte gjord för att vara mamma”. Igår var som sagt det inga problem med två. Detta inlägg är bra att titta tillbaka på att vissa dagar är helt enkelt lättare än andra!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats