Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Ullared

Erik och jag har pratat om tidigare att åka till Ullared men sedan har jag varit så dålig så det har inte funnits någon ork till den. Jag vann två övernattningsnätter på ett hotell vid Ullared men tjejen som anordnade tävlingen skötte det så otroligt dumt. Först sa hon att dem renoverade hotellet så man kunde ej boka. Jag mailade henne flera gånger och fick till slut till svar att det gjorts om till en flyktinganläggning. Första gången jag vann något och då fick jag inte ens vinsten 😉 Jaja sånt är livet men tråkigt iallafall.

Nu har Erik frågat flera gånger om vi kan åka dit men jag har varit tveksam då jag inte mått bra men samtidigt skulle det vara kul att göra det innan bebisen kommer. Kanske hittar något bra och så kanske vi även kan köpa lite julklappar på samma gång. Nu frågade Erik idag igen och nu låter det som om vi kanske åker till helgen. Vi får åka upp sent på fredagen för på kvällarna mår jag som bäst sedan på lördagen och söndagen får vi ta ett par timmar varje dag. Vi kommer inte kunna där när dem öppnar utan får komma när mitt illamående lagt sig lite. Blir galen för det känns som illamående styrt mitt liv de sista 8 månaderna.

Vi tänkte unna oss något lite finare och mysigare hotell och göra en mysig helg. Blir det så att jag inte orkar gå på Ullared alls ja då får det bli så. Då får vi mysa på hotellet inte mycket mer med det.

Ni som varit där har ni några tips på bra saker man kan kika på där 🙂 Det kan vara allt från bebissaker till annat kul :), Det mesta är dock klart till bebis men vi kan nog hitta saker ändå 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats