Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Uppdatering

Jag vill så gärna blogga men tiden finns inte att sätta mig ner just nu. Jag har tappat den rutinen helt. Är det fortfarande några som kikar in här och skulle tycka att det vore roligt om jag fortsatte?

Jag jobbar jättemycket just nu. Känner att jag inte hinner med barnen så mycket som jag vill och det är en jobbig känsla. Innerst inne vet jag att den intensiva perioden är snart över och vi har en semester inplanerad där jag verkligen bara ska njuta av familjen… Har mycket jag brottas med och vill bolla med er.

Bjuder iallafall på lite bilder från i söndags när vi hängde i stallet i ösregn. Vi åkte häst och vagn, barnen fick rida och vi myste med Primör ❤️Jossan följde med oss hem och det blev dipp och grönsaker och filmmys. Jag lagade en supergod linsbolognese. Här hittar ni receptet jag skippade dock rotsellerin och mätte ingenting men det blev supergott!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Jag kollar in här då och då. Precis som en själv med småbarn så tar man tiden när den finns. Jag kommer inte sluta titta in för att inläggen blir glesare så länge jag vet att du uppdaterar i den mån du kan ❤️ Klart livet går före bloggen även om det är något du gillar att syssla med. Som jag skrev tidigare när det blev färre inlägg ett tag, skriv när du kan och hinner. Livet, barnen, intressen och nuet går före med all förståelse.

  2. Johanna

    Jag ser gärna att du fortsätter att blogga! Saknar den men har all respekt för att tiden inte finns. Kram Johanna

stats