Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Vad är en Narkosbedömning 

Igår var vi på Narkosbedömningen inför det planerade snittet. Erik sa att det borde kallas informationsmöte inför snitt och jag kan hålla med. Det var ungefär som jag trodde. Jag fick fylla i en hälsodeklaration innan vi kom dit som vi gick igenom tillsammans med narkosläkare. Hon berättade om hela processen och vi fick ställa frågor. Hon frågade om jag var allergisk mot något läkemedel och om jag sövts tidigare bland annat. Jag lämnade även lite blodprover när vi ändå var där.

Erik fick frågan förra veckan vad man gör på en Narkosbedömning och han trodde då att de skulle ”provsöva” mig. Jag förklarade då för mitt snille till man att jag först och främst inte ens ska sövas utan tanken är att jag ska vara vaken…. Ibland är han inte riktigt med i matchen min käraste!

Erik och Leah var på Apoteket medan jag tog blodprov och handlade lite saker. Bland annat en speciell tvål som jag ska duscha med kvällen innan och även samma dag som snittet. Kommer skriva mer om detta när det väl är dags. Kvinnan på Apoteket gav Leah ett armband så ni kan tänka er vad stolt hon var när vi möttes. Hon ropade ”titta mamma armband”. Hela vägen till bilen sträckte hon fram armbandet och visade för alla vi gick förbi.

Gravid

Bild på magen vecka 39

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Hej!
  Nyfiken på varför det blir planerat snitt?
  Går själv i väntans tider med BF 11/7 🙂

  Lycka till!

  1. justbeproud

   om du söker på kejsarsnitt så hittar du 🙂 Hade en tuff förlossning med dottern. 🙂 Lycka till själv 🙂

stats