justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Vad fanns i Leahs påskägg

(Detta inlägg kom upp senare än tänkt då jag tänkte klippa ihop en liten film men mitt Imovie har krånglat så tyvärr blir det inget klipp). Erik fixade Leahs påskägg och han kom endast ihåg två saker som jag sagt men vad gör det? Hon fick iallafall ett påskägg och det var huvudsaken!

Hon fick ett par solbrillor

Såpbubblor

En kyckling som lät som en tupp

En fruktstång

Jag la i en apelsin och majs för att fylla ut ägget(det var det första som tokungen hittade).

dsc0169.jpg

När vi var på brunch hos våra vänner så gav vi ett litet påskägg till deras son. Då fick även Leah ett litet med russin, majskrokar och en fruktstång.

Av Leahs farmor så fick hon en liten kyckling som lät, en kjol och en tröja. Av Leahs mormor fick hon den lilla fåtöljen, sängkläder och en gosedjursgås. Vilka lyx påskpresenter hon fick!

Fick era barn något påskägg?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna
    joherman89

    Jag är ju heltokig i Sonny angel dockor så Alma fick 6 st sådana i sitt ägg plus ett kinderägg och en kinderchokladkanin. Sedan fick hon en Angela kanindocka från Meetoo också.
    Av sin morbror fick hon en chokladbit, av sin mormor och morfar en pixibok, av sin moster en Hello Kitty leksak och av sin bästis fick hon ett jätte fint ägg innehållande en klänning, T-shirt och klämmis.
    Så himla fina påskpresenter <3

stats