Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Vad hände igår?

Igår var en väldigt bra dag på många sätt! Natten var tung. Liam sov i sängen och sedan vaknade Leah så jag och hon låg i hennes växa säng! Detta händer rätt så ofta! På morgonen strulade Leah en hel del. Erik kollade bort en stund och Leah la sig på sin lillebror. Hon har senaste dagarna varit lite hårdhänt och lyssnat väldigt dåligt. Hon gör massor av bus så snart är jag helt gråhårig vill jag lova!

Leah fick en bra dag på förskolan och jag hann med en hel del viktiga saker när hon var där. Jag hann inte städa så mycket jag ville men hag städade hennes rum och noppade golvet… självklart så fick Liam tag i en tallrik med kräm och mjölk och drog ner över hela golvet medan jag gjorde mig en kaffe och jag skakade ut välling över hela det nymoppde golvet…. jaja ingen stor skada skedd. Jag ryckte bara på axlarna och städade upp igen! Jag hann även träna hemma (mer om detta i ett eget inlägg). 

Jag och Liam nyvakna och glada!

Frukostdags- Erik jobbade hemifrån så vi fick sällskap vid både frukost och lunch! Lyxigt!

LunchdagsTjuvkik på hemmaträningen

Dags att hämta Leah- Hopp i vattenpölar med sina skor från Gulliver som är vattentäta. Byxorna däremot blev ju lite blöta men strumporna var torra!

Mellisdags- När vi kom blev det mellis. Jag skar upp lite melon och Liam fick lite macka och Leah åt lite kräm och mjölk.Mys i soffan med mina små!

På kvällen hade vi disco och bus innan läggdags! Bästa bästa bästa! När barnen somnat fick jag för mig att ta med vår hund och gå ut och springa. Första gången sedan 2013. Mer om detta i ett eget inlägg. Avslutade kvällen med ett lååååångt häääärligt bad!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Jag har följt din blogg sedan ungefär ert halvår tillbaka. Jag gillar att läsa den eftersom den känns ärlig, drömiga soliga dagar blandat med mörka trötta nätter, hög igenkänningsfaktor haha. Men ätndå fastnar du inte i det negativa utan det känns kul att läsa. Och så är Liam 1 vecka äldre än vår dotter vilket är kul att följa. Hoppas du får en fin dag!

    1. justbeproud

      Hej Jennie vad kul att höra! Toppenbra skrivet och skönt att höra. Det känns som det varit mycket negativt då vi varit så sjuka men kul att våra härliga dagar också uppmärksammas ?. Vad roligt att din dotter är en vecka yngre än vår Liam! Snart blir de 1 år! Hoppas du har en härlig helg!

stats