Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Vår första resa som familj

Vi hade en väldigt mysig resa tillsammans. Leahs första utlandsresa och första resan som familj, vår lilla familj.

Jag och Erik har hunnit resa en hel del under våra år tillsammans och det är klart det är skillnad på att resa som par och småbarnsfamilj. Jag är glad att vi rest bara vi men det är även så häftigt att resa som en familj. Att vara med och uppleva när Leah får uppleva saker för första gången (resan överlag, flyga osv). Leah är ju så liten fortfarande så hon kan ju inte ”leka” som hon kommer kunna göra när hon är äldre. Hon älskar ju att bada men poolerna var iskalla så det blev inget bad för henne. Vilket var supertråkigt!

Hon fick inte heller vara i solen så när hon inte sov så fick en av oss sitta i skuggan med Leah. Jämfört med alla så var vi superbleka (förutom andra småbarnsföräldrar). Solandet blev inte prioriterat utan vi myste som en familj. Vi åt middagar och vi slapp tänka på saker som annars måste planeras som exempel ”vad behöver handlas” ”vad ska vi laga för middag?” ”Nu måste vi städa” osv. 

Det var skönt med miljöombyte och bara få komma iväg. Jag älskar min familj och vart vi än är så trivs jag! Bara jag har er som sällskap så är jag lycklig! 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lovisa

  Hej!

  Fungerade inte värmen i poolerna eller bokade ni ett hotell utan uppvärmd pool?
  Vi ska precis boka resa och alla dina tips är superbra:)

  1. justbeproud

   Hej, de värmde inte upp poolen under vår och sommarsäsong fick ci som svar. Vilket vi tyckte var supertråkigt! Superfina pooler och barnpool med soltak men som sagt iskalla. Tack och vad kul att du tycker det

stats