Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Vardagsglädje

Min familj älskar jag så otroligt mycket och jag önskar att vi kunde vara hela ligan jämt men så fungerar det tyvärr inte. När hela familjen är samlad så mår jag som bäst! I tisdag jobbade Erik mycket och vi träffades inte alls, Liam hade magknip från ca 15-20 och Leah var på lite halvsvajigt humör. Leah får mig att skratta dagligen och jag älskar att mysa med våra barn men när E kom hem så sent så hann jag inte ta en dusch eller någonting och inte mysa med honom heller.

Igår jobbade E hemifrån vilket var lite extra lyxigt då vi kunde äta både en snabb frukost och lunch ihop sedan smet han upp på kontoret. Han slapp åka ut på kvällsmöten så vi fick en mysig eftermiddag/kväll ihop. När Leah kom hem från förskolan fick hon mellis och sedan åkte hela familjen till Täby C. L behövde vantar men båda barnen behövde även höstkläder. Det blev massor av fint till dem! Lindex hade 20% på alla babykläder och det fanns så mycket fint så det blev i växa garderoben till Liam men även höst overaller, mössor och gubbkepsar. Vi var även in på h&m där det blev en del! Bland annat en sjukt cool skinnjacka till Leah. Vi gick på rockjakt till Erik och han blev kär i två stycken, nu ska han bara bestämma sig för vilken. Rocken/kappan kan han ha på hösten, vintern och våren och den är tidlös. Jag tycker att det är värt att lägga lite mer på vissa plagg. Funderar på att överraska och köpa den dyrare för att jag såg hur mycket han älskade den! Jag själv är på jakt efter en skinnjacka men har inte hittat ”the one” än. 

Vi hann även med en middag på Vapiano och det var en upplevelse med två barn! Liam ville inte alls sova och var inte nöjd i vagnen eller när man satt ner så det var bara att amma, skumpa runt och ha i bärselen. Leah var inte alls hungrig då vi var puckade och orutinerade att dricka smoothie innan… Erik och Leah drack upp varsin… Tanken var att vi skulle dela men jag valde grymma smaker så de glufsade i sig båda två. Vi har nämligen lite tradition att köpa smoothie i Täby C för att Leah älskar det och hon sitter så nöjd i vagnen då. Nyttigt och bra! Hon åt lite bröd och drack vatten iallafall. Leah skulle även bums gå på toaletten två gånger under middagen. 

Jag ”följer du med henne på toaletten”

Erik ” ja men jag vill inte att hon ska sitta på de där snuskiga allmänna toaletterna”

Jag skrattade och sa ” hur tänker du att vi ska göra när hon inte har någon blöja längre, vi går ju också på toaletterna och vi måste lyssna när hon säger till”.

Leah ÄLSKAR att sitta på toaletten länge och det var inte något undantag på offentliga toaletten heller. Jag stod utanför och skumpade på Liam i selen en bra stund.

Haha ja, så middagsro fick vi inte men vi blev mätta i magen iallafall. Vi hade ändå bra inställning så vi kunde skratta åt allt. Leah var på toppenhumör. Hon dansade i alla affärer med musik.

När barnen somnat la jag mig i ett bad och lyssnade på Josefin och Vanjas Podd.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats