Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Vardagslivet blir så härligt på sommaren

Det här vädret är så ljuvligt och jag verkligen njuter till fullo. Veckodagarna blir härliga och man lever inte bara för helgerna (som är viktigt för mig). Jag försöker hitta på så mycket som möjligt i veckorna och ta vara på varenda dag.

Igår efter mitt och Eriks jobb så hämtade vi barnen och gick och köpte middag. Jossan kom också så vi gick med hundarna ner till vattnet så båda barnen och hundarna fick bada och sedan blev det picknick på en äng. Barnens farfar och hans tjej Sari kom också och hängde ett tag och provkörde min bil.

En riktig toppen torsdag ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats