Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Vardagsmat – falukorv med spenat och mozarella

Falukorv är underskattat tycker jag. Förra veckan så blev det en improviserad falukorvsrätt av lite av det som vi hade hemma.

Recept:

Falukorv

Färsk spenat

Krossade tomater

Gullök 

Salt 

Peppar 

Grädde

Mozzarella 

Basilika 

Såhär gjorde jag:

Sätt ugnen på 225grader. lite smör i botten av en ugnsform. Lägg färsk spenat i botten, skiva och låg på falukorv, lägg på hackad gullök, häll på krossade tomater, salta och peppra. På med mozarella och basilika och slå sedan på grädde.

Det blev verkligen supergott! Till det hade vi ris men man kan iprincip ha vad som helst till!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats