Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Varning för ett tokigt, hackigt och långt inlägg

Morgonmys bilder på Leah, Minou och en stökig soffa.

(null)

(null)
Idag har vi åkt runt lite överallt och det har varit rätt högt tempo. Vi skulle först åka och hälsa på Eriks mormor och då stötte vi ihop med mitt ex mamma. Vi stod och pratade med henne en stund. Jag har bra kontakt med både mitt ex och hans mamma som är supermysig! ( Den här killen och jag var ”ihop” när vi var 13-14 år och vi var tillsammans i 7 månader om jag inte minns fel).

(null)
När vi kom till Eriks mormor så gav vi henne en tv. Vi var inte med och firade när hon fyllde 85 år för E var förkyld så nu fick vi fira henne lite. Hon fick hålla i Leah och E installerade tvn. Efter vi varit hos E’s mormor så åkte vi och handlade till min farmor som är sjuk i något influensaliknande.
Innan handlingen började jag bli supertrött! Varnings triangel
Först när vi parkerat bilen och skulle in och handla drog jag ner bakluckan rätt på armen (märker ni hur klumpig/klantig jag blivit?!?) Det gjorde så jäkla ont!
Jag hade även varit duktig och ta med massor av blöjkoder, som självklart hade gått ut!
Droppen var när Erik hängde supertunga matpåsar på vagnen när vi var och handlade. Släppte jag vagnen så vippade den (jag överdriver inte!). Erik envisades med att dem skulle hänga där och sa att det var därför vi hade krokar där… Suck! Jag blev grinig och orkade inte handla middag eller något överhuvudtaget till oss. (Mammorna kanske håller med om att man inte hänger så tungt så att vagnen välter om man släpper handtaget och vissa pappor kanske tänker som Erik att man då struntar i att släppa handtaget).
Erik lägger såklart den sämsta kommentaren man kan lägga ”Men älskling du kan väll inte bli så sur för det”. Just nu skrattar jag åt knäppskallen!… men den kommentaren, gaaah snacka om att trigga en mamma som inte fått sova så mycket i natt!!

(null)

(null)

(null)

(null)
…Det fick bli sushi och thaimat för oss och grinigheten var som bortblåst, behövde bara få i oss lite mat.
Det fanns ingen toalett där inne och vi kände inte för att byta blöja på restaurangen så vi bytte i bilen. Tummen upp till oss! Nöden har ingen lag!

Vi köpte en Bumbo till Leah av ett par bekanta. Leah gillade den verkligen (dock sitter hon lite snett på bilden). Vi fick även en hoppgunga, himla gulligt tycker vi!

(null)

(null)
Leahs Gudfar ringde och han saknade lillan så det fick bli FaceTime.
Imorgon ska vi träffas på riktigt istället, äntligen!

Ja där har ni vår kaosdag, nu får vi se vad helgen har att erbjuda!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats