Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Vecka 18

Nu har vi gått in i vecka 18. Heeeelt sjukt! Snart halvtid. Jag kan inte förstå att när sommaren swishat förbi så har vi en liten bebis här. Blir alldeles tårögd av tanken! Jag har alltid tänkt två barn och det är så häftigt att vi får chansen med en tredje och det känns så rätt! Lilla L ❤️
Igår kände jag tydligt sparkar flertal gånger under dagen och jag började gråta. Älskar känslan av att känna att det bor någon i min mage. Längtar tills barnen kan känna. Jag har dock endast känt på min högra sida och lite undertill.

Mitt mående är fortfarande inte på topp och oförändrat. Bara glad att slippa åka in på dropp pga medicinen men kämpigt att fortfarande känna mig så låst och rastlös. Förutom illamåendet så har jag sjukt ont i brösten och det har jag haft länge nu, En gravid nästäppa som heter duga, huvudvärk som kommer och går och sedan är det att jag har högt blodtryck. Hoppas allt lättar av lite. Hoppas att jag kommer kunna åka båt och kunna pyssla med odlingen lite och kunna vara med på små aktiviteter med barnen.

Tog printscreen från Preglife appen. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats