Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Vecka 21 (20+0)

Kom på nu på kvällen att jag måste göra ett inlägg. Har varit så trött efter gårdagen. Idag går vi in i vecka 21 och det måste dokumenrers! Igår så var det exakt 50% som gått av graviditeten!

Barnet: Nu har alla organ bildats men det kommer dröja innan de mognat och börjar fungera. Barnet är fortfarande outvecklat och skulle inte klara sig utanför magen. Barnet är ungefär 26cm och väger runt 400gram.

Hur mår jag? Jag mår jättebra överlag! Veckan har dock varit jättekämpig. Jag har inte mått helt hundra. Kändes som att jag var sjuk men det bröt aldrig ut. Hade ont i kroppen och sov extremt mycket i två dagar. Illamåendet har annars varit bra och foglossningen även den bra. Är så glad att jag igår kunde vara med en heldag på kickoff från 09-00. Jag kunde dansa och jag mådde så bra! När jag var gravid med Leah så var det omöjligt att göra någonting sånt överhuvudtaget. Det gör mig glad! Dock har jag varit helt slut idag och somnade vid 19 och sov ett par timmar på soffan. Trots att jag inte drack en droppe så är jag nog lika trött som många av de som gjorde det. 

   

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats