Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Vecka 25

Idag gick vi in in i vecka 25. Helt galet ”bara” 15 veckor kvar. Det känns faktiskt heeeeelt galet om ni frågar mig! Jag känner verkligen att det bara är så kort tid kvar. Det känns förstås väldigt kul men också VÄLDIGT snart! Idag har jag varit och fotat magen hos Terese Brandwold och det känns jättekul! Har redan fått tre stycken bilder och det känns superkul att jag kan bjuda på några sådan veckobilder på magen istället för mina ”vanliga” magbilder.

Bebisen: Barnet är ca 30 cm långt och väger 680 gram i början på veckan och ungefär 790 gram i slutet. Anlagen till barnets permanenta tänder bildas och de kommer fram sen när barnet tappat sina mjölktänder.

Hur mår jag? Jag mår bra men känner mig helt slut och skulle bara vilja sova egentligen. Jag har till och med brutit ihop ett par gånger för egentligen ingenting den här veckan. Jag känner mig bara trött och slut. I övrigt mår jag bra men fotlossningen kommer om jag ansträngt mig, gått för mycket, böjt eller burit på exempelvis Leah.

Partnern: Om partnern lägger örat mot magen så kan man höra barnets hjärtljud. brandwold.se-1 brandwold.se-2 brandwold.se-3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats