Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Vecka 35

Veckan har varit lite kämpig. Jag mådde riktigt dåligt i måndags och hade tid för järn dropp. När jag kom dit så sa de att de hade fullt upp och att jag skulle komma tillbaka på torsdagen istället. Jag mådde så illa och bilresan som inte är lugn var väldigt kämpig.

På torsdagen ringde jag innan och kollade läget och då var ser lugnare så fick komma in på droppet.Dagen efter droppet kände jag att bebis inte var lika aktiv och rörelserna var mycket svagare. Jag ringde till BB och de sa att jag fick komma in på kontroll. Lilla L hjärta slog fint och på ultraljudet såg man att det såg bra ut och det var bra med fostervatten. Bebis hade däremot lagt sig i säte och det än troligtvis därför det känns så annorlunda. Innan har L legat med huvudet neråt och sparkat mest på min högra sida men nu nu ligger huvudet där. Jag har moderkakan i både bak och framvägg på min vänstra sida så mycket dämpas säkert när bebis sparkar ditåt.

Fy vad jag hann stressa upp mig. Har aldrig tidigare åkt in pga minskade/svagare fosterrörelser. Jag känner mig mer orolig nu i slutet.

Jag ska till barnmorskan nu veckan som kommer och jag hoppas mitt järnvärde gått upp. Jag ska även kolla upp b12, folsyra och blodvärden om ca 2 veckor. Hoppas det blivit bättre.

Är otroligt trött nu och jag längtar så mycket efter vår lilla bebis. Hela familjen längtar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats