Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Veckan som gått

Veckans bästa: Att Liams blodprover var bra! Nu håller vi tummarna för att blåsljudet är okej om två veckor.

Veckans tuffaste:
Att blåsljudet konstaterades åter igen och doktorn sa att det låter som att det kan vara samma hjärtfel som Erik har (Erik är opererad men det behöver inte vara så att Liam behöver). Vi får vara oroliga i 1.5 vecka till.

Veckans roligaste:
Härligt att få vara hos frisören i fredags. Vi hann dock inte klart så jag ska dit imorgon igen. Hoppas vi får till de resultat vi vill ha. Anna är grym!

Har jag gråtit denna vecka? Ja, det har jag. När folk i ens närhet går igenom något hemskt så är det svårt att själv hålla tillbaka tårarna.

Har vi varit friska? Liam är fortfarande snorig och jag har varit öm i magen ett par dagar kring ärret. Tror att jag överansträngt mig så måste ta det lite lugnare.

Har jag sett några filmer denna vecka? Nej det tror jag faktiskt inte.

Har jag sett någon serie? Vi kikade på Swedish Dicks och Stranger things.

Har jag/vi shoppat något denna vecka?
Japp, en ny tvmöbel som jag hoppas blir klar imorgon så att jag kan visa er. Hittade även bord och stolar som jag köpte för en billig peng till Leahs lekstuga. Mitt projekt!

Har Leah gjort eller sagt något tokigt? Ja mycket tok ploppar ur hennes mun. Idag var hon dock jättearg för att hon inte fick lördagsgodis. Tjat biter inte på oss! Hon bröt ihop totalt och skrek järnet! Hon har snappat upp att mammas kille kallar mig ”Nattis” så det envisas hon nu med att kalla mig. På förskolan så hade hon sagt att en av fröknarna var sjuk och snorig. Dock blev det lite fel så hon sa att hon var ”k*k och H*rig. Så kan det bli när man är tidig med tal och meningar. Fröknarna fick sig ett gott skratt.

Har Liam gjort någonting nytt? Han är mycket mer med! Han har gärna ögonkontakt, ler massor och gör mer och mer ljud ifrån sig.

Har Erik gjort något tokigt? När vi vad på Ikea så hade han råkat ta två 10 pack glashyllor när vi endast skulle ha två st. Tjejen i kassan skrattade och frågade om vi visste att det var 10 pack. Tur att hon märkte det!

Veckans godaste mat:
tacos hos min mamma och kille i fredags och så åt vi skaldjur igår. Det fanns även en förpackning kräftor kvar så de åt jag till lunch. Erik var inte sugen så mer till mig!

Underbara ungar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats