Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Veckan som gått

Veckans bästa: Att Liams blåsljud var så litet och att det inte var något allvarligt! Underbart!

Veckans tuffaste; Stressen inför ultraljudet av Liams hjärta men som blev så bra! Att vara orolig för sina barn är det värsta som finns!

Veckans roligaste: Emma kom förbi och det var mysigt och roligt! Jag hann även träffa Niki en stund igår och det var jättekul då det var längesen vi sågs. Kul att vi hann ses en stund bara vi. Idag hann vi även träffa Josefine och hänga med henne i stallet.

Har jag gråtit denna vecka? Ja min bägare blev överfull då jag varit lite småsjuk, lite sömn.. Det blev helt enkelt för mycket.

Har jag sett några filmer denna vecka? Djungelboken och Mothers day!

Har jag sett någon serie? Serie och serie men har kikat på Paradise hotel och Idol.

Har jag/vi shoppat något denna vecka? Ja, både kläder till mig och Erik. Lite smått till Leah.

Har Leah gjort eller sagt något tokigt? Jag sa jag blir tokig. Då sa Leah ”Nej Leah blir tokig, Leah åsså tokig” Sånt här säger hon varje dag och man reflekterar knappt över det för det är som sagt så mycket gulligt som kommer ur hennes mun. Denna vecka har Leah även fått 2 nya tänder så nu har hon 12 tänder (6 upp och 6 stycken nere)

Har Liam gjort någonting nytt? Han är så mysig, han älskar ögonkontakt och när man pratar med honom.

Har Erik gjort något tokigt eller något speciellt? Vi har haft en fantastisk helg! Han är bara en helt underbar människa som jag blir mer och mer kär i!DSC_5627

Leah har fått träffa massor av underbara människor denna vecka. Både sin gudmor men även Liams gudmor Jossan. Att hänga i stallet var helt klart hennes höjdpunkt denna vecka. Hon har även fått mysa med både sin farmor och mormor!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats