Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Veckan som gått

Jag tänkte försöka mig på att sammanfatta veckan som gått. Om detta är uppskattat så kommer jag att fortsätta med detta varje söndag.

Veckans bästa:

Veckans bästa är helt klart att i fredags fick jag börja bära Leah igen efter snittet!

Veckans tuffaste;

Denna vecka har varit en utmaning för mig. Efter Eriks långa ledighet så började han jobba i måndags. Under ledigheten har vi ju fått tillökning av Liam som ni vet och att ratta två barn själv är nytt för mig. Dessutom har vi alla blivit lite förkylda så jag är rätt trött och slut efter denna vecka.

Veckans roligaste/ Några speciella saker vi gjort under veckan?

I måndags var vi på mamma/bebishäng och sedan var vi på avskedsmiddagen för Axel som åker till Australien i ett år, det var väldigt trevligt! Igår så var det Babyshower för Cassie.

Har jag gråtit denna vecka? 

Ja till filmen meet my Valentine.

Har jag sett några filmer denna vecka?

Jag har sett Amy Winehouse dokumentären som var väldigt bra och så såg jag en sorglig film medan Leah var på förskolan, Erik jobbade och Liam sov. Filmen hette meet my Valentine och jag trodde att det var en komedi men den handlade om en kille som fått cancer och fick max ett år kvar att leva och han ville hitta en man till sin fru. Jag tyckte att den var sorglig men bra! Jag och Erik såg även en film, Bad Neighbours 2

Har jag sett någon serie?

Inte en endaste serie denna vecka. Erik och jag har kollat slut på de flesta så vi måste hitta någon ny som vi kan kika på. Vi har faktiskt prioriterat att sitta och prata utan tvn på för det mesta denna vecka. Kan ha att göra med att han jobbat en hel del också.

Har jag/vi shoppat något denna vecka?

Ja det blev lite shopping faktiskt, MASSOR av kläder till Leah. Jag har känt att hon mest har lite slit och släng till förskolan så jag ville ha lite roligare som hon kan ha på helgerna eller om vi ska iväg. Till mig blev det ett par byxor, en hatt och har även beställt två saker till mig själv.

Har Leah gjort eller sagt något tokigt?

Vad gör inte vår lilla tjej som är tokigt. Hon får oss att skratta varje dag men också vilja slita vårt hår för till och från. Bara denna vecka känns det som att hon pratar ännu mer än vanligt, det är konstant prat hela tiden och nu i meningar. När hon hade varit hos sin mormor en liten stund så hade hon sagt direkt när hon kom dit ”har du russin?”. Vår lilla tokstolla! Denna vecka har hon varit extemt busig och lyssnat mindre än vanligt (skyller på lock av förkylningen).

Har Liam gjort någonting nytt?

Han har börjat jollra/göra gulliga små ljud ifrån sig. Han ler även mer och mer.

Har Erik gjort något tokigt?

Han har inte varit jättetokig denna vecka, Det enda jag kan komma på just nu är att han satt på Liam en av Leahs blöjor.

Vad var det godaste vi åt i veckan?

Vi åt amerikanska pannkakor! Vi åt även tacos vilket var ett tag sedan. Det var det godaste vi åt denna vecka!img_7934.jpg

Bjuder på en bild på blöjtårtan jag gjorde till Cassandra.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats