Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Venedig och Amalfi

Jag älskar att resa. Det är en stor passion jag har i livet. Jag vill upptäcka länder med barnen men också hinna med platser med min man.

Erik och jag har inte åkt på någon bröllopsresa så vi har kikat lite på en weekendresa till våren. Vi båda är väldigt sugna på Venedig då vi pratat om detta ställe i ca 12 år nu. Jag känner inte att vi måste bo i Venedig men vill absolut se och uppleva den.

Har fått tips om Amalfi att det ska vara superfint.

Om vi vill hinna med Venedig och Amalfi vad är era bästa tips då? Ska man hyra bil? Jag vill äta mysiga middagar och bara njuta av att vara med Erik. Ge mig alla tips ni kan.Vi har alltid roligt ihop så vad som helst blir bra egentligen men är så taggad på Venedig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats