Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Vi har blivit med…

ÄNTLIGEN! Jag är så rackarns glad, Jag och Erik har suktat lääääänge efter en mixer och äntligen så har vi införskaffat oss en. Förstår inte ens hur vi klarat oss på en stavmixer. Det är på riktigt HALLELUJA moment 😀

Erik gick banans igår och mixade allt möjligt… Han gjorde en ”prinskorvsoppa”… Har ni hört något så äckligt? Om ni vill ha hans recept så är det grädde, prinskorv, vitlök, salt och peppar… Jag rekommenderar inte att ni provar detta hemma…

Min smoothie nedan blev iallafall tokgod och detta hade jag i:

1 banan

Lite fryst mango ca 1.5dl

Lite fryst bladspenat

lite färsk grönkål

citron

färsk ingefära

och lite lite vatten.

Nyttigt och riktigt gott!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats