Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Vill gifta mig igen

Så många gånger som jag tänkte att jag ville göra om den där dagen igen.

Jag skulle så gärna vilja sätta på mig skorna och klänningen igen. Få sminket och håret fixat. Jag skulle vilja uppleva den stora dagen igen, dagen som vi planerade så mycket inför. Jag känner att dagen blev så perfekt på alla sätt så samtidigt vill jag inte göra om den. 

I höstas däremot fick både jag och Erik sätta på oss kläderna igen och fotas framför flera fotografer. Vi upplevde inte dagen igen men att få se sin man i kostym medan jag bar min klänning och skor, kläderna som vi hade just den dagen vi sa ja till varandra. Det var speciellt! Vi fnissade som ett nyförälskat par! Nu kommer jag inte i klänningen förtillfället men man kanske skulle sätta på sig bröllopskläderna då och då för att bara få titta på varandra. Nu låter jag riktigt töntig va? Men jag älskar honom tills döden skiljer oss åt!

Jag är väldigt glad att vi gifte oss i somras! För denna sommar har vi en bebis att se fram emot!

 

Foto: Michaela Edlund

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats