Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Wow vilken helg

Nu ligger jag i sängen och är tacksam för att vi fick en helt magisk helg. En väldigt fin avslutning på vår semester. Imorgon hoppar vi in i rutiner.

Barnens kläder är framlagda och extra kläder är packade.

Tillbaka till vår helg… I fredags hade vi våra vänner över. Eriks barndomsvän och hennes kille och deras två barn. Superhärliga hela bunten. Barnen leker även så bra. På dagen blev det poolparty för barnen i vår pool och på kvällen blev det pyjamasparty. Vi gjorde en skattjakt till barnen som de tyckte var superkul. Barnen dansade och lekte massor. Superkul.

Barnen fick äta pannkakor och vi hade årets första kräftskiva. Jag gjorde en kräftsoppa till förrätt och sen åt vi kräftor, västerbottenpaj, vitlöksbaguett och ost till varmrätt.

Det blev mycket skratt och vi avslutade med lite poolhäng och bubbel medan barnen sov.

Vi hade fixat ordning sovplatser så vi fick övernattningsgäster. De stannade länge så barnen hann bada i poolen, äta glass, kasta vattenballonger och vi åt även en lunch tillsammans. Så mysigt med lång häng 🙂

Till lunch gjorde jag en potatissallad av det som fanns i trädgården och det blev supergott och Erik marinerade och grillade.

När våra gäster åkte hem så slängde vi ihop lite saker och åkte till båten. Vädret var magiskt och hela familjen sov tillsammans. Det var så otroligt mysigt och vi badade från båten.

Nu på kvällen blev det middag och så gjorde jag dipp och grönsaker ”till efterrätt` Som barnen tyckte var så mysigt ❤️

Erik nattade barnen och jag tog ett långt bad och ska somna i hyfsad tid. Imorgon ska jag följa med Leah till skolan för första gången och där ska hon börja på fritids denna vecka.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats